Zile pline de daruri şi colinde

December 9, 2010 at 12:01 pm | Posted in Evenimente, Noutati | Leave a comment

Am să vă redau în continuare articolul publicat în ziarul crai nou

Copiii şi tinerii suceveni, cu handicap grav şi moderat, ai Complexului terapeutic „Blijdorp România – O nouă viaţă” au intrat deja în atmosfera de Crăciun.

De ieri(luni 6 decembrie 2010) şi până pe 10 decembrie, ei vor petrece câte două ore în fiecare zi printre eroii din poveşti ai spaţiului de joacă „Bambi”. Managerul acestui loc a fost cel ce a propus conducerii complexului colaborarea şi, absolut gratuit, a pus la dispoziţie spaţiul în sine, personalul şi un Moş Crăciun.

Musafirii de la „Blijdorp” vor fi însoţiţi de părinţi şi personal al complexului, Asociaţia Părinţilor cu Copii cu Nevoie Speciale pregătind daruri pentru 82 de beneficiari.

După zilele pe care le vor petrece la „Bambi”, copiii şi tinerii de la „Blijdorp” vor primi în zilele de 13 şi 14 decembrie colindători, pe copiii din clasa I A, a Şcolii Generale Nr.1 din Suceava, iar pe 15 decembrie, prof. Marcela Reuţ de la Palatul Copiilor îi va învăţa să confecţioneze noi ornamente pentru sărbătorile de iarnă.

Pe 16 şi 17 decembrie, vin din nou colindători la „Blijdorp”. În prima zi, 10 copii din Ansamblul „Balada Bucovinei”, iar în cea de-a doua, elevi din clasa a III-a A ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Ziua de 20 decembrie va fi ziua unui exemplu de urmat şi pentru alţii. O familie din Suceava a dorit să vină în complex şi să ofere daruri tuturor copiilor şi tinerilor ce beneficiază de serviciile centrului.

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: